Smygprofil till Recon Original, URO

Europrofil har kompletterat fasadsystemet Recon Original med smygprofiler i 50, 80 & 100 mm bredd. Profilerna är avsedda för montage kring fönster- och dörröppningar där ett förbättrat skruvfäste önskas. Profilen är tillverkad i 1,0 mm Magnelis® för bra skruvfäste och högsta korrosivitetsklass, C5. Profilen är också förhålad för att förenkla montaget.

URO lagerförs i 3 m längder av vardera 50, 80 & 100 bredd. Läs mer här.

Skarvbeslag till VFL, VFL-S

För att säkerställa en stabil och säker underkonstruktion har Europrofil utvecklat ett skarvbeslag, VFL-S, till ventilerad fasadläkt, VFL. Skarvbeslaget ska användas där maximal konsolande spännvidd måste överskridas eller när en rörelsefog är önskvärd. VFL-S kan också användas för att skarva VFL löpande.

För mer information om dimensionering och montering, läs mer här. 

Skarvbeslaget är tillverkat i 1,0 mm Magnelis® för högsta korrosivitetsklass, C5. 

VFL-S lagerförs i två dimensioner som passar till VFL 70/25 eller VFL-100/25. Läs mer här.

Europrofil söker en Distriktssäljare till Stockholmsområdet

Som distriktssäljare är du en viktig del av säljteamet på Europrofil AB. Du kommer att ha ansvar för dina kunder och försäljningen i Stockholm. Tjänsten innebär att du ska bygga långsiktiga relationer med dina kunder som främst är byggentreprenörer, men också ansvara för att våra återförsäljare har rätt kunskap och support kring våra produkter.

Läs mer här (PDF)

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Tony Frännfors, 073 – 517 74 76, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Din ansökan skickas senast den 15 Januari till jobb@ europrofil.se.

Profilsax Omni - Flexibel kapning av stålprofiler

Profilsax Omni, PSO, är ett hjälpmedel utvecklat för att kapa lätta stålprofiler. Reglar, skenor, undertaksprofiler och fasadläkt kapas snabbt, enkelt och gnistfritt. En flexibel och effektiv lösning för att måttanpassa profiler på arbetsplatsen. Utan vare sig behov av el eller heta arbeten. På profilsaxens basenhet kan du snabbt och enkelt växla mellan ett stort antal kassetter för exakt och anpassad kapning av flertalet stålprofiler i Europrofils sortiment.

Profilsax Omni - produktbladPDF

Profilsax Omni - bruksanvisningPDF

Vi önskar er en riktigt God Jul

Istället för julgåvor och julkort har vi på Europrofil valt att stödja Rädda Barnen.

Vi vill tacka alla kunder och samarbetspartners för ett gott samarbete under året.